Szállítási feltételek

Szállítási feltételek és költségek: 

1.Választhatod a PickPack pontot is, ez esetben a szállítás díja utánvéttel 1100 Ft /csomag lesz. Pickpack átvételi helyeket itt megtudod nézni: http://www.pickpackpont.hu/

2. Személyesen is átveheted telephelyünkön a csomagot. A 2310 Szigetszentmiklós, Komáromi utca 68/c. szám alatt, előre egyeztett időpontban. Ennek külön díja nincs.

A számlát a csomag belsejében helyezzük el, mely az általad megadott számlázási (ennek hiányában szállítási) címre kerül kiállításra. Sérült vagy hiányos csomag esetében kérünk, hogy ne vedd át a megrendelt árut, hanem küldd vissza a szállítmányozóval.

További információ kérhető az alábbi telefonszámon +36 30 355 3688 vagy az info@alsogatya.hu email címen.

 

Szavatosság: 
A alsogatya.hu
 webáruház által forgalmazott termékekre a jogszabályban foglalt szavatossági és jótállási feltételek érvényesek. A hibás terméket díjmentesen kicseréljük. A nem rendeltetésszerű használatból keletkezett kárt nem tudjuk megtéríteni. A számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.

 Elállás joga, cseregarancia:

A távollévők között kötött szerződésről szóló 17/1999(II.5) Kormányrendelet (megtekint) értelmében a Vásárlónak jogában áll 14 napon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállni. A tizennégy munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a Vásárló a csomagot átvette. A visszaküldött áru ellenértékét az eladó a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül köteles visszajuttatni a Vevőnek. Az ellenérték visszajuttatása kizárólag átutalással történik. Elállás esetén az átvett vételár, szolgáltatási díj után kamatot nem fizet.

Felhívjuk figyelmed, hogy fehérneműt csak eredeti csomagolásban, sérülésmentes állapotban a számla visszaküldése mellett cserélünk vissza. Használt vagy mosott fehérneműt semmilyen körülmények között nem áll módunkban visszavenni. A fehérnemű felpróbálása előtt, kérjük ne tegyél kárt a termék dobozában, sem magára a fehérneműre tűzött útmutatóban, mert ebben az állapotban nem áll módunkban átvenni! A csomagot, kérjük, értékbiztosítással együtt add fel, mert a szállítás során keletkezett sérülésekért felelősséget nem vállalunk. 

Amennyiben az elállás jogával kívánsz élni, ezt a csomaggal valamint a számlával együtt jutassd vissza hozzánk, miután e-mailben vagy telefonon jelzésre került.