Milyen alsónadrágot ajánlok venni élettani hatásokat is figyelembe véve!

2014.06.25.

Mi az ami ideális a testednek? Károsodhatnak-e a nemi szerved részei egy rosszul megválasztott alsónadrágtól?

Amit javaslok a férfiaknak, hogy olyan rugalmas anyagból készült boxer típusú alsót hordjanak, amik tarják a heréket, tehát nem lógnak benne, ezáltal a felfüggesztő szalagok nem nyúlnak. Ez a férfiaknak olyan, mint a nőknek a melltartó. A rugalmas alsónadrágokban a hímvessző sincs leszorítva, tud terjeszkedni, ha kell és a heréket is tartja naci, ne lógnak. Nem jó a szoros farmer és a szoros alsónadrág, de a nagyon laza szárú boxer sem, hiszen abban lógnak a herék, lóg a hímvessző. 


Az tény, hogy fontos, ne szorítsuk el a hímvesszőt és a heréket sem. Hiszen a hímvessző érhálózata pici vékony erecskékből áll, amit könnyű elszorítani a szoros naci által.A merevedési képesség látja kárát ennek.

A herék azért kerültek testen kívülre, hogy alacsonyabb lehessen a hőmérsékletük, azért, mert az ondósejteknek ez ideális. Amennyiben melegszik a here, az életképes hímivarsejt száma csökken, károsodnak az ondósejtek.

A hétköznapokban érdemes alkalmazni szuszpenzort.
Tehát a legjobb megoldás, a legideálisabb, ha egy rugalmas, sztreccs anyagból készült alsó nacit hord, ami tartja a heréket, van lehetősége a hímvesszőnek terjeszkedni, szabad mozgást biztosít, és kellemes közérzetet.

vissza

Hozzászólások